منوی دسته بندی

روت کردن گوشی

آموزش روت کردن گوشی های اندرویدی

حتما تا به حال عبارت روت کردن گوشی را شما هم شنیده اید و برایتان این سوال پیش آمده که به چه دلیلی از این عبارت استفاده میکنند و منظور چیست؟ و چرا باید ما گوشی را روت کنیم؟ اصلا روت کردن برای گوشی مفید است یا آسیب رسان؟ همه اینها سوالاتی است که در این مورد به ذهنمان می رسد.

روت گوشی
روت کردن گوشی

در این مقاله ی آموزشی شما به جواب این سوال ها خواهید رسید. پس تا پایان این مقاله را مطالعه کنید.

روت کردن چیست؟

به صورت کلی میتوان گفت روت یعنی اجازه دسترسی به فایل های سیستمی اندروید و تغییر دادن آنها. شما زمانی که گوشی را روت کردید این اجازه را برای دسترسی به فایل های سیستمی اندروید صادر کرده اید. و دیگر راه برگشتی به حالت اولیه وجود ندارد.

مزایا

وقتی گوشی را روت کردید بسیاری از امکانات در اختیار شما قرار می گیرد.شما زمانی که این کار را انجام می دهید تقریبا همه چی در سیستم عامل اندروید برای شما قابل تغییر خواهد بود. به عنوان مثال شما می توانید استاتوس بار گوشی خود را رنگی کنید.

روت کردن گوشی
روت گوشی های اندرویدی

و یا انیمشن های سیستمی گوشی را وقتی که در حال مشاهده ی یک لیست در گوشی هستید تغییر دهید.یا باز شدن پنجره ها و از این قبیل موارد همگی از مواردی هستند که ما را به روت کردن گوشی علاقه مند می کنند.

اما یکی از مهمترین عوامل برای روت کردن گوشی تغییر دادن رام گوشی است. شما می توانید رام های مختلفی را بر روی گوشی خودتان نصب کنید. مثل رام سایانوژن. با رفتن به سایت ها معتبر و دانلود رام های دلخواه شما میتوانید رام های مختلفی را بر روی گوشی خودتان نصب و از آن لذت ببرید.

به عنوان مثال اگه رام شما آپدیت رسمی آبنبات چوبی را پشتیبانی نمی کند با روت کردن و نصب رام سایانوژن 12 میشود این مشکل را حل کرد.

مواردی که ذکر شد توضیحاتی در مورد مزیت های روت برای گوشی های اندرویدی بود.

روت کردن گوشی
روت کردن گوشی های اندرویدی

معایب

بعد از آشنا شدن با مزیت های روت حالا باید معایب آن را بیان کنیم.

حذف گارانتی گوشی

شما وقتی دست به روت کردن گوشی زدید و این کار را انجام دادید گوشی شما دیگر شامل ضمانت نخواهد بود. و اگر مشکلات سخت افزاری برای گوشی شما پیش بیاید شما نمی توانید از گارانتی استفاده بکنید.

ویروسی شدن گوشی راحت تر خواهد بود.

گوشی های که روت می شوند خیلی راحت ویروسی می شوند و در نتیجه باید رام گوشی را به وسیله ی نرم افزار های جانبی فلش کرد تا ویروس از گوشی پاک شود.

اختلال در کار بعضی از برنامه های گوشی

وقتی گوشی روت شود در عملکرد بعضی از برنامه ها اختلال بوجود می آید به عنوان مثال در جی پی اس ، بلوتوث و… به عبارتی دیگر وقتی شما به عنوان مثال از هندزفری بلوتوثی استفاده می کنید هنگام مکالمه می توانید صدا را بشنوید ولی زمانی که صحبت می کنید صدایتان منتقل نمی شود.

و در نهایت این که بعضی از نرم افزارهای بانکی هم روی گوشی نصب نمی شوند.

مواردی که ذکر شد معایب و مزایای روت کردن گوشی های اندرویدی بود. که شما می توانید به مطالعه ی این مقاله و با توجه به نکاتی که گفته شد نسبت به انجام روت یا یا انجام ندادن این کار برای گوشی خود تصمیم گیری کنید.

mester-computer وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *